gototopgototop

   Relació amb el marcat CE

    

   És molt important recordar que el marcat CE exigeix que, tot i que  la finestra fabricada no sigui idèntica a la finestra assajada, s'ha de demostrar que tots els components assajats són iguals o  més desfavorables que la finestra fabricada.

   D'aquesta manera, si tenim un assaig amb uns perfils de finestra podrems fabricar amb perfils de porta, en canvi no podrem fer a la inversa. Això mateix passa amb el vidre, si l' assaig s' ha realizat amb un 3+3/12/6, SEMPRE s'haurà de posar com a mínim aquest vidre. O a l' assaig tèrmic, si el valor de finestra està amb un vidre baix emisiu, SIEMPRE habrá que colocar un bajo emisivo. Esto es especialmente importante de tenerlo en cuenta cuando un tercero nos ceda los ensayos, ya que estos van a determinar les propietats de la finestra però també el cost de la finestra.

   Hem intentat realitzar tots els assajos amb les qualitats mínimes; és a dir, amb perfils de finestra, amb pocs punts de tancament, amb un vidre 4/c/4, en el cas dels certificats tèrmicos donem l' opció de vidre normal i baix emisiu, en els acústics hem assajat vidre 4/c/4 i un 3+3/c/6 per poder donar tota la varietat possible de resultats als nostres clients, partint de la finestra més econòmica.

    
   Traduir la pàgina Aluminisjosan
   Comparteix!
   Segeuix-nos també al Facebook